Showing 9 from 9 Items

Toggle Filters
Count:
Sort by:
Order:

Webbdagarna Malmö 2017

Webbdagarna Malmö 2017 ger dig inspiration i världsklass och kunskap om hur du kan använda de digitala kanalerna smartare i din egen yrkesroll. Fantastiskt nätverkande får du på köpet. Välkommen!

read more

IDG Security Day

It-säkerhet blir en strategisk fråga i styrelserummet. Detta är ett invite only-event där du som CISO, CSO, CIO, it-säkerhetschef, it-chef, nätverkschef, säkerhetschef kan ansöka om en inbjudan.

read more

Digital Collaboration 2017

Strategier för smart digitalt samarbete. Under en heldag vänder vi blicken inåt och tittar på vilka nya arbetssätt och verktyg som utmärker företagen i framkant. Välkommen!

read more

Code Night #10 – Mobile UX

På Code Night #10 tittar vi närmare på hur du som utvecklare och designer skapar en bättre användarupplevelsen i mobilen. Välkommen!

read more

DevOps Summit 2017

På DevOps Summit 2017 får du ta del av praktiska case, inspiration, kunskap om effektiva arbetsätt som tar er devops-satsning till nästa nivå. Välkommen!

read more

Internet of Everything

När teknik möter affär i en uppkopplad värld – en heldag av högklassigt innehåll, diskussion och de senaste innovationerna inom sakernas internet, industri 4.0, mobilitet och digitaliseringen.

read more

Next Generation Threats Stockholm

Sveriges vassaste it-säkerhetsevent. Dagen fokuserar på ansvar och medvetenhet inom säkerhet, nya arbetssätt och lösningar samt det senaste inom cybercrime, machine learning och AI.

read more